Preverite, kakšen tip osebnosti ste.

Powered by GENERALI d.d.

Preverite, kakšen tip osebnosti ste.

Izpolnite kratek spodnji vprašalnik in izvedeli boste, katera je vaša prevladujoča osebnostna poteza.

Ste družaben ali morda bolj vase zaprt tip človeka, radi tekmujete individualno ali dosegate cilje timsko. Morda ugotovite, da ste pravi družinski človek ali pa karierist.

* Podatki z zvezdico so obvezni.

Vprašanje 1/8

NADALJUJ

Vprašanje 2/8

NADALJUJ

Vprašanje 3/8

NADALJUJ

Vprašanje 4/8

NADALJUJ

Vprašanje 5/8

NADALJUJ

Vprašanje 6/8

NADALJUJ

Vprašanje 7/8

NADALJUJ

Vprašanje 8/8

*Vir: Raziskava med registriranimi uporabniki portala Mojedelo.com, izvedena v sodelovanju GENERALI d.d. in Styria digital marketplaces d.o.o., v trajanju 23. 8. 2017 do 23. 9. 2017, na vzorcu 3295 sodelujočih.

Avtorji

Zasnova, oblikovanje, priprava vsebin in tehnična izvedba:
Eksit oglaševalska agencija d.o.o.
www.eksit.si

Pravno obvestilo

Avtorske pravice na spletnem mestu www.dobrasluzba.si so v lasti podjetja GENERALI d.d. in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta www.dobrasluzba.si je zgolj informativne narave. GENERALI d.d. si pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta je na lastno odgovornost. GENERALI d.d. ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene dobrasluzba.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.